Een professionele website laten maken?

Meer weten over een professionele website, of webshop laten maken? Lees hier over waarom een website zo belangrijk is, en hoe wij te werk gaan met jouw webdesign.

Het maximale halen uit jouw makrtomvang

webdesign-oplossingen voor een professionele website

Je kunt de kracht van een goede website niet onderschatten. Of je nu ondernemer bent of je eigen kleine bedrijfje runt, het is essentieel voor succes dat mensen zich kunnen informeren over de aangeboden diensten/producten en hoe die het best bij hun behoeften passen, om zo een maximale potentiële marktomvang te bereiken! 

Met onze betrouwbare web design firma ter beschikking (onder andere), kunnen we dynamische oplossingen bieden die aan ieders unieke smaak; voorkeur voldoen – zowel grote als kleine ondernemingen.

Naast het feit dat jouw website er goed uitziet, is het ook belangrijk dat deze goed beveiligd is. Wij nemen beveiliging serieus en zullen diverse maatregelen nemen om je site veilig te houden.

Wanneer je samenwerkt met ons team van webdesign experts, kan je er zeker van zijn dat je eindigt met een professionele website die aan al jouw wensen voldoet.

professionele website laten maken
TImbranding's Portfolio

Bekijk ons meest recentste projecten

screencapture-onroute-timbranding-2022-05-14-19_56_56

On-route

Lees meer

screencapture-kyudo-events-nl-2022-05-14-20_22_57

Kyudo-events

Lees meer

screencapture-freelanceitis-be-2022-05-14-21_32_46

Freelanceitis

Lees meer

professionele website met webdesign
Waarom een professionele website

Wij geloven dat een professionele website een noodzaak is in de 21e eeuw

Jouw website is vaak de eerste indruk die een potentiële klant van je bedrijf heeft. Je wilt er zeker van zijn dat die eerste indruk positief is!

Het hebben van een professionele en up-to-date website is belangrijk voor jouw bedrijf. Het laat zien dat je met de tijd meegaat en dat je serieus bent over jouw bedrijf.

Een website is een goede manier om mensen te laten zien wat je doet. Je kunt hem gebruiken om mensen te vertellen over jouw producten en diensten. Je kunt het ook gebruiken om te laten zien dat je een expert bent op jouw gebied. Dit zal mensen helpen je meer te vertrouwen.

Via een website heb je meer controle over de manier waarop potentiële klanten contact met jou kunnen opnemen. Met een website kan je klanten meerdere manieren bieden om met jou in contact te komen – zoals via een contactformulier, live chat of zelfs sociale media.

Als je nog geen website hebt, is het belangrijk om er een te maken. Een website is een essentieel instrument voor elk bedrijf in de 21e eeuw. Je zou potentiële klanten kunnen mislopen als je geen website heeft. Begin vandaag nog met het bouwen van jouw online aanwezigheid!

Een webdesign die voldoet aan jouw bedrijf

wij maken een matchende webdesign voor jouw website

We weten dat je website een van de belangrijkste instrumenten is waarmee je potentiële klanten bereikt. Daarom zijn we experts in het maken van mooie, moderne websites met responsive design en gebruiksvriendelijke functionaliteit om zowel de bedrijfsinkomsten als de klantentevredenheid te helpen groeien. 

Ons team werkt nauw samen zodat ze creatieve oplossingen kunnen bieden die specifiek gericht zijn op datgene wat JIJ bijzonder maakt – van nul af aan of na een complete verbouwing! Wij zorgen ervoor dat je webdesign er anders uitziet dan andere websites en resultaat oplevert.

Als je meer wilt weten over onze web design diensten, neem dan vandaag nog contact met ons op. We geven je graag een gratis schatting van hoeveel het zal kosten.

Bekijk een van onze design-projecten genaamd Freelanceitis. Hier bespreken wij hoe we te werk gaan met de klant.

seo sea
professionele website
Een seo webdesin

Met een SEO webdesign hoog in Google ranken

Als je hoog in Google wilt scoren, heb je een professionele website nodig. Dit komt omdat zoekmachines als Google bij het rangschikken van websites kijken naar het ontwerp en de inhoud ervan. Dit betekent dat als je website niet goed is, je niet zo hoog zult ranken als je zou kunnen.

Er zijn een paar dingen die je moet doen om ervoor te zorgen dat je website professioneel is. Je moet een strak en modern ontwerp hebben dat gemakkelijk te navigeren is. Je moet er ook voor zorgen dat de inhoud van je website van hoge kwaliteit is en rijk aan trefwoorden. Tenslotte moet je je website actueel houden.

We kunnen je helpen een website te maken die er mooi uitziet en gemakkelijk te gebruiken is. We vullen hem ook met inhoud van hoge kwaliteit die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. En we houden je website actueel, zodat ze altijd hoog scoort in Google.

Neem contact op

Waar wacht je nog op? Krijg jouw verbazingwekkende website!

Denk je er al lang over om een website voor je bedrijf te maken, maar heb je nog geen tijd gehad om het zelf te doen?

Wij kunnen een website voor je maken die perfect is voor je bedrijf en je zal helpen je doelen te bereiken. We hebben meer dan 4 jaar ervaring in webontwerp en -ontwikkeling, dus je weet dat je website in goede handen zal zijn.

Je hoeft je nergens zorgen over te maken – wij zorgen voor alles, van het ontwerpen van de website tot het uploaden op het internet. Plus, ons team is 24/7 beschikbaar om vragen te beantwoorden of je met alles te helpen wat je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is ons formulier invullen en we beginnen vandaag nog met het maken van je droom website!

Vul ons formulier in zodat we vandaag nog kunnen beginnen met het maken van je droom website!

digitale consulatancy, online insight, seo analyse, website audit
website laten maken prijs

Hoeveel kost het maken van een website / webshop

Het maken van een website kan veel tijd in beslag nemen, afhankelijk van de grootte en de omvang van het project. Een professionele website designer rekent gewoonlijk 50 EUR per uur, dus de totale kosten voor een website project kunnen oplopen van 500 tot 10.000 EUR. Wil je meer weten over de kosten? Lees dan ons artikel “website laten maken kosten“.

Als je bij ons komt voor een offerte, zullen we je vragen stellen over je behoeften. Dit zal ons helpen uit te rekenen hoeveel uren we nodig zullen hebben om aan je project te werken. We zullen deze informatie in onze offerte opnemen.

Bedenk dat de kosten voor het maken van een website slechts een deel van de vergelijking zijn. Je moet denken aan de kosten van hosting, het registreren van je domeinnaam en het bijhouden van je website. Maar met een beetje planning kun je je uitgaven laag houden.

Als je wilt weten hoeveel het kost om een website te maken, neem dan contact met ons op. We zullen je een meer gedetailleerde schatting geven op basis van je specifieke behoeften.

E-commerce

Automatiseer je bedrijfsproces met Shopify en Woocommerce

Als je een webwinkel wilt laten maken, moet je een platform kiezen. Je kunt een eCommerce platform gebruiken zoals Shopify en Woocommerce. Deze platforms helpen je bij het maken en beheren van je webshop. Ze bieden ook functies als betalingsverwerking en verzending.

Je moet het juiste team vinden om je te helpen een webshop te bouwen, te ontwikkelen en te beheren. Deze groep moet ervaring hebben in zowel productontwerp als klantenservice, zodat ze taken kunnen afhandelen als het aanmaken van producten die op de site te koop zijn en tegelijk verzendopties aanbieden bij de kassa!

Wij kunnen je helpen een online winkel op maat van je merk te maken. We werken met je samen om het juiste platform te kiezen en het juiste team te vinden om je te helpen je webshop te laten maken en te beheren. Neem vandaag nog contact met ons op!

sea marketing