website onderhoud Voor jouw bedrijf

Jouw website onderhoud kan veel tijd in zitten waar een bedrijf niet op zit te wachten. Wij zullen jouw website beheren zodat jij jouw tijd verder in je bedrijf kan stoppen.

Website beheer

Een goed onderhouden website is een veilige website

Wanneer jouw website niet wordt onderhouden, kunnen er allerlei problemen optreden. Niet alleen kan jouw website niet meer werken. Hij is ook minder veilig. 

Hackers kunnen gemakkelijk misbruik maken van een verouderde websites. Dit maakt het erg belangrijk om jouw website te onderhouden.

Als je bij ons een website laat onderhouden zorgen wij voor dagelijkse check ups. Dit houdt in dat we kijken of de website geen problemen oploopt.

In het geval dat er een probleem optreed zorgen wij onmiddellijk voor een backup. Deze backups worden dagelijks gemaakt. Dit maakt de kans kleiner om veel data te verliezen.

Dagelijkse check ups

De site zal dagelijks worden gecontroleerd op eventuele gebreken.

Updates / backups

De website wordt 24/7 bijgewerkt en er wordt dagelijks een back-up gemaakt.

website onderhoud
website onderhoud
Onderhoudsdiensten

Wij bieden meerdere diensten voor website onderhoud

Gebaseerd op de software waarmee jouw website is gebouwd bieden wij meerdere diensten aan. Lees hier meer over onze onderhoudsdiensten. De website onderhoud kosten wordt berekend op de aantal uren die nodig zijn. Een website die meer pagina’s en plugins gebruikt zal meer werk nodig hebben dan een standaard Blog website.

Het maakt niet uit met welke software een website is gebouwd, hij moet voortdurend worden bijgewerkt. Voortdurend updaten is belangrijk voor de voordelen van de nieuwste software en de veiligheid van de website. 

wij controleren de website dagelijks om te zien of er een fout is opgetreden op de website. Dit voorkomt dat uw live site een minimale downtime heeft.

Wij maken dagelijks back-ups van uw website. In het geval dat er een probleem is kunnen wij de back-up direct gebruiken om downtime te voorkomen.

Allereerst voorkomt updaten een hoop beveiligingsproblemen. Op basis van de software die u gebruikt kunnen we ook extra plugins gebruiken die voorkomen dat hackers uw website overnemen.

Contact ons

Wilt u een directer contact met ons team over website onderhoud?

Stuur ons een bericht met de nodige informatie, zodat wij uw vragen optimaal kunnen beantwoorden. Meer weten over onze andere services, bekijk het op onze homepagina.

website onderhoud