Met SEO Optimalisatie hoog ranken in Google

Wil jij hoog ranken in Google met technische SEO? Wij verzorgen jouw website met de juiste SEO optimalisatie. Dit door middel van keyword research, backlinken, SEO copywriting en meer.

seo optimalisatie voor google ranken
wat is de afkorting seo?

wat is seo en hoe werkt het?

SEO staat voor Search Engine Optimization. De doelstelling van SEO is hoog ranken in Google. Over het algemeen wordt dit gedaan met meerdere methodes. Je zult vaak ook de termen horen zoals on-page SEO / off-page SEO.

On-page SEO is het optimaliseren van jouw website zoals index problemen oplossen. On-page SEO, is ook het verwerken van de juiste zoekwoorden in jouw content die geplaatst wordt op de website. Alle technische SEO wat plaatst vindt op jouw website is on-page SEO.

Off-page SEO is daarentegen alles wat niet op jouw website plaatst vindt. Hier praten wij grotendeels over backlinks. Een website waar veel naar gelinkt wordt verteld het algoritme van Google dat deze belangrijk is.

Vroeger was het makkelijker om een groot aantal links naar je website te sturen. Aangezien dit black-hat SEO is (niet organisch) heeft het algoritme nieuwe oplossingen gevonden. Het is nu van belang dat de links een hoge PA en DA hebben. Dit betekend dat de links hoogwaardig zijn en niet komen van spam websites.

Backlinken is nog altijd een van de meest sterkste tools om jouw website hoog te ranken. Echter, is het nu wel belangrijk dat deze links een hoge score hebben in Google. 

Hier een samenvatting. Ten eerste, het is belangrijk dat jouw website geen indexering problemen treft. Ten tweede, kijken wij welke zoekwoorden we op focussen. Deze verwerken we SEO-vriendelijk in de content. Als laatste zorgen wij voor kwaliteit backlinks. Zodat het algoritme van Google ziet dat de pagina’s belangrijk zijn.

De juiste SEO optimalisatie is succes

Zoekmachine Optimalisatie is fundamenteel voor succes

Als een zoekmachine van een bedrijf niet in orde is kan dit veel klanten mislopen. Uit onderzoek in België werd het volgende geconcludeerd. “SEO is de beste focus in online marketing voor bedrijven”. Dit is de reden waarom wij bedrijven pushen om aan hun SEO optimalisatie te werken. 

SEO kan op verschillende methodes, waarvan de belangrijkste, het gebruik maken van zoekwoorden. Deze zoekwoorden moeten een hoge zoek volume hebben. Ook, moeten ze weinig concurrentie hebben.

Deze zoekwoorden moeten op een correcte manier geplaatst worden op een website. Ze mogen bijvoorbeeld niet massaal geplaatst worden. Er moet een juiste balans zijn. Dit bieden wij aan met onze copywriting services speciaal voor SEO.

Het hebben van een gebruiksvriendelijke website helpt ook zeker mee in de ranking. Dit houdt in dat de website optimaal laad en verder geen indexering problemen heeft. Een website kan hoger ranken in Google wanneer deze problemen zijn opgelost.

seo optimalisatie voor google ranken
het Gebruik maken van doeltreffende Zoekwoorden
seo optimalisatie voor google ranken
Zorgen voor backlinks met een hoge PA en DA
seo copywriting voor Google ranken
Een snel en gebruiksvriendelijke website
technische seo voor seo copywriting
seo copywriting voor Google ranken
groei met onze SEO optimalisatie

SEO biedt een zichtbare oplossing in organische groei

SEO is een van de meest effectieve marketing methodes. Met SEO optimalisatie geef je de mogelijkheid om jouw website exponentieel te laten groeien.

Dit is de reden waarom de grote bedrijven een ruim budget hebben om hun technische SEO te verbeteren.

Door onze tools, zorgen wij ervoor dat jouw website organisch groeit. Onder andere, het optimaliseren van de website en het gebruiken van de correcte zoekwoorden.

Met Google Search Console worden al jouw SEO resultaten weergeven. Hierin kan met de tijd een zichtbare organische groei getoond worden met de juist aanpasingen.

Daarnaast moet technische SEO goed onderhouden worden. Een inactieve website wordt automatische lager gerakend dan een actieve website. Om deze reden raden wij aan om minimaal 5 artikelen per maand te schrijven. Uit resultaten hebben wij zelfs ondernomen dat 20 artikelen het meest effectief is. Wij schrijven deze artikelen voor jou met onze SEO copywriting.

Hoog in Google ranken is een lange termijn plan. Het algoritme van Google heeft zijn tijd nodig om alle informatie te verwerken.  Daarom raden wij onze cliënten aan, om minimaal 6 maanden met ons te werken. 

 

Vertel ons meer over jouw idee

Iets niet duidelijk? Vraag het ons in de contact formulier!
Graag, horen wij meer over wat jij wilt bereiken met online marketing. 

Wat wij bieden in onze seo optimalisatie

SEO is de levensader van online marketing

SEO optimalisatie is meer dan alleen het hebben van de correcte zoekwoorden. Het betekent ook dat je een snel en goed gestructureerde website nodig hebt. Daarnaast is het cruciaal om de zoekwoorden van jouw concurrenten te kennen. Met deze kan je inspelen op de markt om hoger te ranken in Google.

zoekwoord onderzoek
Zoekwoord
Onderzoek

Wij zoeken naar optimale zoekwoorden die veel worden gezocht. Ook worden deze zelden gebruikt door de concurrent.

inhoud creatie
Inhoud
Creatie

Vervolgens, integreren wij de zoekwoorden op de belangrijke pagina's met onze SEO copywriting.

backlinks
Back
Links

Naar onze inhoud willen wij waardevolle backlinks creëren. Dit verteld het algoritme dat we pagina belangrijk is.

website optimalisatie voor google ranken
Website
Optimalisatie

Page speed and index issues are another aspect of ranking that we ensure is optimal through technical seo.

verkeer analyse
Verkeer
Analyse

Wij analyseren de resultaten van SEO om te zien of wij bepaalde aspecten kunnen aanpassen.

activiteit rapporten
Activiteit
Rapporten

Wij houden de bedrijven op de hoogte met onze maandelijkse activiteitenverslagen die worden opgestuurd.

Wij bieden onze klanten hoogwaardige diensten

Stuur ons een bericht met de nodige informatie, zodat wij uw vragen optimaal kunnen beantwoorden. Meer weten over onze services? Bekijk het op onze homepagina.

seo copywriting met technische seo
Seo rapport

Wij maken een gedetailleerd rapport van je website zijn SEO prestaties

Wij zijn zeer zelfverzekerd in onze SEO services. Daarom geven wij je elke maand een gedetailleerd rapport van onze resultaten. Dit laat zien hoe jouw bedrijf presteert, maar ook die van jouw concurrenten.

In dit rapport kijken wij naar welke zoekwoorden wij kunnen verbeteren. Daarnaast vertelt dit rapport ons of er enige issues op de website zijn ontstaan. Neem als voorbeeld broken links. Dit kunnen wij dan onmiddelijk aanpassen.

seo audit