Hoog ranken met sea marketing

Wil jij meer dan organische groei? Dan is Sea marketing de juiste optie voor jou. Als Google Adwords specialist zetten wij de juiste campagne op waarmee jij kan adverteren op Google.

Verschil tussen SEO SEA

SEO is organische groei, SEA is betaalde groei

SEO staat voor “Zoekmachine Optimalisatie” Het is een lange-termijn marketing strategie die gebruikt wordt om de zichtbaarheid en de rangschikking van een website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Het doel van SEO is om bezoekers naar je site te lokken via de onbetaalde of “organische” zoekresultaten.

SEA is een vorm van marketing waarbij je betaalt om je website hoger in de resultatenpagina’s van zoekmachines te laten verschijnen. Wanneer mensen zoeken naar dingen die te maken hebben met wat je aanbiedt, zullen ze je website als een van de resultaten zien. Het doel is om meer leads en conversies uit deze marketing strategie te halen.

SEO is het optimaliseren van je website om in onbetaalde zoekresultaten te verschijnen. SEA is advertenties om je website beter te laten opduiken in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP). Het verschil tussen SEO en SEA is dat SEO een lange tijd nodig heeft om te werken, maar SEA kan meteen werken. Maar ze zijn allebei belangrijk voor een goed digitaal marketing plan.

Lees meer over het verschil in onze artikel “SEO VS SEA”.

google adwords specialist
sea marketing
Google adwords en bing ads

Waarom SEA marketing

Wanneer je zoekmachine marketing gebruikt, betaalt de firma alleen wanneer iemand vanwege de advertentie op bezoek komt. Dit is een goede manier om het marketingbudget te besteden, want het is efficiënt.

Omdat mensen die naar je product zoeken geïnteresseerd zijn om het te kopen, is de kans groter dat ze het kopen dan mensen die je product op sociale media zien. Gebruikers van sociale media zijn misschien niet specifiek op zoek naar je product, maar mensen die ernaar zoeken zijn al geïnteresseerd om het te kopen.

Zoekmarketing bereikt consumenten wanneer ze klaar zijn om iets te kopen. Dit is anders dan de meeste andere vormen van digitale reclame, die hinderlijk kunnen zijn. PPC reclame wordt geplaatst op plaatsen waar mensen het zullen zien zonder er last van te hebben.

SEO heeft veel tijd nodig om effect te hebben. SEA wordt aanbevolen voor startende bedrijven die snel hoog willen scoren.

google adwords specialist
Keyword Onderzoek

We kiezen uit een reeks zoekwoorden waarvoor mensen een lage prijs willen betalen om met die zoekwoorden te adverteren.

sea marketing
Creatie ad

We gebruiken de beste beschrijvingen voor onze advertenties en adverteren op de juiste locatie.

adverteren op Google
Ad Analyse

We kijken naar de resultaten om te zien of een advertentie de moeite waard is. De prijs van een product gaat samen met hoe goed de kwaliteit is.

sea marketing
Optimalisatie

Door onze ad analyse hebben wij de juiste data om een campagne aan te passen. Met deze zullen wij de zwakke punten optimaliseren.

Google adwords specialist

Hoe werkt adverteren op Google

Google Ads is een advertentieplatform dat bedrijven kunnen gebruiken om advertenties op Google te tonen. De advertenties worden getoond op basis van trefwoorden die het bedrijf kiest. Ze kunnen kiezen om zich te richten op bepaalde groepen mensen die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in wat het bedrijf verkoopt. Wanneer iemand naar een van die trefwoorden zoekt, kan je advertentie naast de zoekresultaten verschijnen.

Met Google Ads betaal je alleen als iemand op je advertentie klikt. Je kunt een dagbudget instellen, zodat je nooit meer uitgeeft dan je prettig vindt. Google Ads is een geweldige manier om nieuwe klanten te bereiken, en het is relatief eenvoudig om te beginnen. Als je geïnteresseerd bent in adverteren op Google, kunnen we je helpen om te beginnen. Bel ons vandaag nog en we beantwoorden al je vragen.

sea marketing
google adwords specialist
SEA marketing

Voor wie is SEA marketing geschikt

SEA marketing is goed voor bedrijven die willen dat meer mensen ze online zien. Als je een product of dienst hebt waarvan je denkt dat het meer aandacht kan gebruiken, is SEA marketing misschien de juiste keuze voor jou.

Het is echter belangrijk te onthouden dat niet elk bedrijf SEA marketing zou moeten gebruiken. Je moet onderzoek doen voor je een campagne begint om er zeker van te zijn dat het de juiste beslissing is voor je bedrijf. Anders krijg je misschien niet de resultaten die je wilde en kun je uiteindelijk zelfs tijd en geld verspillen.

We willen je helpen met je onderzoek en ervoor zorgen dat je het meeste uit je marketing campagne haalt. We willen er zeker van zijn dat het de juiste keuze is voor je bedrijf. Daarom bieden we een gratis consult om je bedrijfs- en marketing doelstellingen te bespreken. Nadat we beter begrepen hebben wat je hoopt te bereiken, kunnen we bepalen of SEA marketing de beste optie voor je is.

Als je meer wilt weten over ons gratis consult of SEA marketing, neem dan vandaag nog contact met ons op. We beantwoorden al je vragen en helpen je op weg naar succes.

Jaren ervaring
0 +
Professionele freelancers
0 +
Succesvolle projecten
0 +
Tevreden klanten
0 +
google adwords specialist
Contact ons

Wil je meer contact met ons team?

Google is een van de populairste reclame-platforms ter wereld.

SEA Marketing kan je helpen vandaag nog met reclame op Google aan de slag te gaan. We beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je het meeste uit je investering haalt.

Adverteren op Google kan ongelooflijk effectief zijn, en SEA Marketing kan ervoor zorgen dat je het meeste voor je geld krijgt. We werken met je samen om een campagne op te zetten die zich richt op je klanten en je helpt je bedrijfsdoelen te bereiken.

Stuur ons vandaag nog een bericht in de formulier hieronder!

Meer weten over onze andere services? Bekijk het op de homepagina.