Jouw Email Marketing campagne automatiseren?

Zoek jij email marketing bedrijven voor jouw marketing campagne? Wij verzorgen  campagnes automatiseringen, email design, en email list voor een toename van jouw sales.

email marketing bedrijven

Met email marketing kan jij je laatste promoties tonen in een seconde

Het hebben van een geautomatiseerd emailsysteem is een van de meest effectieve manieren van marketing. Email marketing zorgt ervoor dat klanten dicht bij jou blijven.

Wil je een nieuwe promotie starten? Geen zorgen, stuur binnen een seconde één mail naar een onbeperkt aantal mensen. Dit maakt email marketing zo effectief. 

Met email marketing kan jij campagne automatiseringen creëren. Deze neemt automatische acties vanaf een gebruiker zich heeft aangemeld. Hiermee kan geautomatiseerd worden wanneer de klant mail A of B ontvangt. 

Dit is niet alleen toepasselijk voor welkomst mails maar ook voor up sales. Wanneer een klant een product heeft gekocht in jouw website kan je hem een mail sturen van soortgelijke producten.

Wanneer de campagne automatiseringen staan, kan jij met een tropische cocktail aan het strand liggen en geld verdienen. 

Interesse in een email marketing bedrijf? Lees dan verder.

email marketing
campagne automatiseringen
Email marketing strategie

Integratie, strategie, tags, en ontwerp

Met email marketing heeft een bedrijf verschillende mogelijkheden om een strategie te vormen. Wij creëren de beste strategie die ideaal is voor het bedrijf hun website, klanten en sector.

Eerst ontwerpen we een optimale strategie die past bij het bedrijf. Dit kan wekelijkse promoties zijn voor een webshop of campagne automatiseringen na sales.

Wij integreren het mailing systeem in de website, dit houdt de gebruikers bij die zich inschrijven op de website.

Wanneer gebruikers zich abonneren kunnen we tags aan hen toekennen. Dit creëert de mogelijkheid om gebruikers te onderscheiden op bijvoorbeeld locatie.

Bij het verzenden van geautomatiseerde emails zorgen wij ervoor dat het ontwerp modern is en er goed uitziet. Het logo van jouw bedrijf en andere informatie zullen creatief worden getoond.

Wat onze klanten zeggen

Contact Ons

Wil je meer weten over email marketing?

Stuur ons een bericht met de nodige informatie, zodat wij uw vragen optimaal kunnen beantwoorden. Meer weten over onze andere services, bekijk het op onze homepagina.

email marketing bedrijven